CV ketel / Centrale Verwarming

Een nieuwe CV-ketel

Besparen op uw energiekosten
De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de CV-ketel. De CV-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie CV-ketels zorgen voor een behoorlijke rendementsverbetering. Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen.

Het gehele jaar kunt u bij J.P. Service Installatietechniek terecht voor de vervanging van uw CV-ketel. Het is zinvol gelijktijdig uw volledige installatie te optimaliseren en, waar gewenst, bijvoorbeeld de radiatoren te vervangen door fraaie exemplaren.

Onderhoud CV installatie
Weet u dat u zelf volledig verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw installatie voor gas, water en elektra? Helaas laat een groot aantal van de CV-bezitters geen onderhoud uitvoeren. Het zullen je buren maar zijn! Een goed onderhouden CV-ketel verbruikt minder brandstof, is veiliger en doet zijn werk minder milieubelastend. Een CV-installatie is een eerste levensbehoefte, wacht niet tot er een storing optreedt. Laat uw toestel regelmatig (eens per jaar) onderhouden en ga tijdig tot vervanging over.

  • CV-ketel vervanging
  • Radiatoren
  • Nieuwe installaties
  • Onderhoud

Onderhoud
Voor het rendement en duurzaamheid van uw CV-ketel is het van belang dat u deze één keer per jaar laat controleren en zo nodig laat reinigen. Bij het bezoek wordt de CV-ketel gecontroleerd op vervuiling, lekkages en werking. Defecte onderdelen of onderdelen die op het eind lopen worden vervangen, want ook hier geldt voorkomen is beter dan genezen. Indien nodig wordt de CV-ketel opnieuw afgesteld.

Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

• Controle werking toestel.

• Controle/reiniging warmtewisselaar.

• Controle/reiniging ketel appendages.

• Controle/reiniging filters.

• Controle systeem druk.

• Controle toestel afstelling Co²/O² of branderdruk.

• Veiligheid toestel (toestel omgeving)

Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of voor een onderhoud/storing contract kun u contact met ons opnemen, graag merk en type van verwarmings ketel vermelden (indien bekend).

Centrale verwarming
U bent op zoek naar een nieuwe installatie? J.P. Service Installatietechniek biedt u alle mogelijkheden. Vooraf dient grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, maar ook uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimte-temperatuur per vertrek en de gewenste hoeveelheid warm water.

Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Kiest u bijvoorbeeld voor standaard radiatoren, design of een combinatie van beide? J.P. Service Installatietechniek geeft u graag advies en maakt, geheel vrijblijvend, een offerte voor materiaal, installatiekosten en eventueel onderhoud in de toekomst.

Wij werken o.a. met onderstaande merken: