Nieuws

 


 21-11-2014: Nieuwsbrief november: ATAG de beste cv-ketel! 

ATAG de beste cv-ketel
De beste cv-ketel verbetert zich opnieuw! Uit de Consumentenbondtest van november 2014 is de ATAG E325EC met een rapportcijfer van 8,1 als absolute winnaar uit de test gekomen. 
Uitblinker in hoog rendement en energiezuinigheid. Deze nieuwe testuitslag betekent dat ATAG met haar cv-ketels nu al zes jaar aan de absolute top staat. Een ongeëvenaarde prestatie! Klik hier voor meer informatie.


De beste keuze in CW4 én CW5!

Niet alleen de E325EC is uitstekend uit de test gekomen. Ook de ATAG A244EC, een CW4-ketel met dezelfde innovatieve technologieën als de E325EC, gooit al jarenlang hoge ogen. Dus ongeacht uw situatie en comfortbehoeften heeft ATAG de beste cv-ketel voor u.


Wilt u meer informatie weten over een ATAG cv-ketel of heeft u interesse in een 
ATAG cv-ketel neem dan gerust contact met ons op via email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of vul het contactformulier in op onze website: www.janpijpkerservice.nl

Uiteraard leveren wij ook cv-ketels van andere merken.


Profiteer nog van de tijdelijke BTW verlaging!
Kabinet en oppositie hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de lage btw tot en met juni 2015
.

6% BTW op arbeidsloon

Energiebesparing 

Dankzij deze maatregel kunnen nog meer woningbezitters hun wooncomfort verbeteren, bijvoorbeeld met een verbetering van de verwarmingsinstallatie. Een eerdere verlaging heeft bovendien aangetoond dat het lage btw-tarief veel consumenten over de streep trekt om energiebesparende maatregelen te nemen, zoals plaatsing van zonnepanelen. Of voor het isoleren van vloeren, muren en daken. Zo brengen consumenten hun energielasten omlaag en daalt de CO2-uitstoot. Daarmee sluit de maatregel prima aan bij het onlangs gesloten energieakkoord.

Het 6%-tarief geldt alleen voor het arbeidsloon, niet voor de meegeleverde materialen.


9-10-2014: Nieuwsbrief oktober: Het stookseizoen is weer begonnen!!!

CV Service nodig van JP Service

Het stookseizoen start in oktober.

Dan is het buiten weer zo koud dat ook de temperatuur in huis onbehaaglijk wordt.
Veel huishoudens zetten dan de CV-ketel aan.

Uw CV-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig, deze onderhoud verlengt de levensduur van de ketel en voorkomt dat eventuele mankementen worden opgespoord zodat u niet onverwacht in de kou komt te zitten. Onderhoud zorgt er voor dat uw CV-ketel goed werkt, dat storingen worden beperkt en dat de levensduur wordt verlengd.

Daarnaast is het ook belangrijk dat uw CV-ketel veilig is. Een CV-ketel verbrandt immers flinke hoeveelheden gas. Naast controle op een goede en veilige werking wordt uw CV-ketel tijdens het onderhoud ook optimaal afgesteld zodat deze zo zuinig mogelijk is. Regelmatig onderhoud kan een besparing van 5% op de energiekosten opleveren.


Wij controleren de werking van uw CV-ketel, voeren we onderhoud uit en geven we u zo nodig advies over de werking en levensduur van uw toestel.

Voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of het contactformulier invullen op onze website: www.janpijpkerservice.nl

Heeft u een storing dan kunt u ons bellen op telefoonnummer : 0594 - 632 312

Service & Onderhoud

Service staat bij J.P. Service Installatietechniek hoog in het vaandel, wij streven dan ook altijd naar een zo goed mogelijke oplossing voor onze klanten.

Een probleem aan uw cv-ketel, boiler of geiser komt meestal op een moment dat u het niet kunt gebruiken.
Als u op dat moment niet weet waar u terecht kunt voor het oplossen van uw probleem, begint de zoektocht.

Service is het visitekaartje van ons bedrijf

Ventilatie

Omdat wij dagelijks de lucht binnenshuis flink ‘vervuilen’ door het koken, douchen, roken of het stoken van de open haard is ventileren noodzakelijk. Ook ons eigen lichaam produceert continu wat vocht. Wanneer we niet voldoende ventileren zijn vochtproblemen het gevolg.

In een vochtige woning is sprake van een ongezond klimaat, waar vooral mensen met astma, cara en allergieën veel last van hebben. Kinderen die opgroeien in een vochtige woning hebben een grotere kans op gezondheidsproblemen.

Die gezondheidsklachten ontstaan overigens niet door het vocht zelf maar door schimmels en huisstofmijten die goed gedijen in een vochtige omgeving. Door continu te ventileren zorgt u er voor dat allerlei stoffen die allergieën kunnen veroorzaken uit uw woning verdwijnen.

Mechanische afzuiging
De meest eenvoudige manier van ventileren is het afvoeren van vervuilde lucht middels een mechanische afzuiginstallatie. De noodzakelijke verse buitenlucht wordt op een bouwkundige wijze toegevoerd. Het is qua aanschaf de meest goedkope manier echter energetisch gezien de meest dure. U voert de warme binnenlucht namelijk direct naar buiten af.

Om die warmte in de binnenlucht toch te benutten wordt steeds vaker gekozen voor warmtepompboilers of in nieuwbouwwoningen voor systemen met gebalanceerde ventilatie (de hoeveelheid lucht die wordt afgevoerd wordt ook toegevoerd) met warmteterugwinning.

J.P. Service Installatietechniek is u graag van dienst in het maken van een juiste keuze voor de aanschaf van een ventilatiesysteem.

Gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning
Het verwarmen van ventilatielucht die van buiten afkomstig is, kost veel energie.
Bij gebalanceerde ventilatie (mechanische luchttoevoer en mechanische luchtafvoer) worden de toevoer en afvoer van ventilatielucht op mechanische wijze met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor een ´luchtdichte´ woning of gebouw voldoende geventileerd wordt.

De warmte in de afvoerlucht wordt benut door middel van een warmtewisselaar in de warmteterugwin (wtw) unit. Gebalanceerde ventilatie met wtw is toepasbaar in combinatie met elke vorm van ruimteverwarming. De meeste units met warmteterugwinning behalen rendementen van ± 95%. Gebalanceerde ventilatiesystemen komen we veelal in nieuwbouwsituaties tegen. Door de grote kanaaldiameters is het systeem in bestaande situaties vaak niet te realiseren.

  • Mechanische ventilatie
  • Gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning
  • Aanleg nieuwe kanalen ook voor afzuigkappen
  • Vervanging bestaande afzuiging
  • Onderhoud aan ventilatiesystemen

 

 

Sanitair

J.P. Service Installatietechniek verzorgt de aanleg van uw toilet, badkamer of andere sanitaire installatie. Hierbij kunnen wij u advies geven over het te kiezen sanitair, of wij kunnen een afspraak maken bij één van de showrooms van onze groothandel. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair in allerlei stijlen en prijsgroepen. Het geheel zal op deskundige wijze worden gemonteerd.

Maar niet alleen voor het vernieuwen van de badkamer of toilet, maar ook voor aanpassingen zoals voor minder validen of senioren kunt u contact met ons opnemen. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Kortom, u geeft aan wat uw wensen zijn en J.P. Service Installatietechniek geeft deskundig advies over de indeling, effectiviteit en samenstelling van de ruimte.

Elektra

Het is goed om, voordat u gaat bouwen of verbouwen, na te denken over hoe de nieuwe installatie er uit moet gaan zien. Een standaard installatie in een nieuwbouwwoning is vaak gebaseerd op de minimale eisen en voldoet nog nauwelijks aan de eisen van deze tijd en uw specifieke wensen.

J.P. Service Installatietechniek kan u helpen om een passend plan uit te werken!
Behalve de posities van wandcontactdozen en aansluitpunten voor verlichting kunt u denken aan (extra) TV-, data-aansluitingen, deurcommunicatie, draadloos dimmen/schakelen, enz.
Een compleet plan op maat voor uw woning of bedrijf voorkomt verrassingen en ergernissen achteraf. Daarom is het belangrijk om samen met u de installatie door te spreken en u te voorzien van goede adviezen.

Gas, Water en Riolering

Gas installatie
Hierbij kunt u denken aan het om- of aanleggen van een gasleiding in verband met een nieuwe keuken, het plaatsen van een gashaard of vervanging van oude gasleidingen. Alle werkzaamheden worden volgens de voorschriften uitgevoerd en gecontroleerd op dichtheid. Veiligheid is tenslotte van groot belang.

Waterinstallatie
Water is een eerste levensbehoefte. In uw badkamer, keuken, toilet, of buiten in de tuin; we kunnen niet zonder. Comfort en luxe spelen daarin steeds meer een belangrijke rol; het is van groot belang dat u op het juiste moment over de juiste hoeveelheid water beschikt. Hier wordt bij de aanleg rekening mee gehouden.

Riolering
Wij leggen zowel de traditionele PVC lijm als manchet verbindingen aan. Tevens beschikken wij over een eigen rioolreiniger, zodat iedere verstopping door onze servicedienst verholpen kan worden.

Vloerverwarming / Radiatoren

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. De voordelen hiervoor zijn dan ook zeer duidelijk.

Vloerverwarming geeft in de eerste plaats de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte. Vloerverwarming is op basis van lage temperatuur verwarming, dat houd in minder gas verbruik bij een Hr-ketel. Vloerverwarming is zeer geschikt in combinatie met een warmtepomp.

Radiatoren
Het meest voorkomende verwarming systeem is met radiatoren. Bij de aanschaf van radiatoren moet rekening worden gehouden met welke geschikt is voor uw woning/systeem, hoe groot moet de capaciteit zijn en waar de radiator moet komen (plaats).

Bij een nieuw aan te leggen systeem kunt u er voor kiezen om dit te doen op basis van een lage temperatuur verwarming (LTV). Dit houdt in dat de verwarming ketel niet op 80/60°C stookt maar op 50/30°C. De voordelen hiervan zijn dat een Hr-ketel een hoger rendement heeft, er minder gas nodig is, dat er minder temperatuurfluctuaties voorkomen en veiliger door lagere temperatuur.

Voor radiatoren werken wij bij voorkeur met gerenommeerde merken zoals Henrad, Radson, Jaga en Vasco.

CV ketel / Centrale Verwarming

Een nieuwe CV-ketel

Besparen op uw energiekosten
De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de CV-ketel. De CV-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie CV-ketels zorgen voor een behoorlijke rendementsverbetering. Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen.

Het gehele jaar kunt u bij J.P. Service Installatietechniek terecht voor de vervanging van uw CV-ketel. Het is zinvol gelijktijdig uw volledige installatie te optimaliseren en, waar gewenst, bijvoorbeeld de radiatoren te vervangen door fraaie exemplaren.

Onderhoud CV installatie
Weet u dat u zelf volledig verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw installatie voor gas, water en elektra? Helaas laat een groot aantal van de CV-bezitters geen onderhoud uitvoeren. Het zullen je buren maar zijn! Een goed onderhouden CV-ketel verbruikt minder brandstof, is veiliger en doet zijn werk minder milieubelastend. Een CV-installatie is een eerste levensbehoefte, wacht niet tot er een storing optreedt. Laat uw toestel regelmatig (eens per jaar) onderhouden en ga tijdig tot vervanging over.

  • CV-ketel vervanging
  • Radiatoren
  • Nieuwe installaties
  • Onderhoud

Onderhoud
Voor het rendement en duurzaamheid van uw CV-ketel is het van belang dat u deze één keer per jaar laat controleren en zo nodig laat reinigen. Bij het bezoek wordt de CV-ketel gecontroleerd op vervuiling, lekkages en werking. Defecte onderdelen of onderdelen die op het eind lopen worden vervangen, want ook hier geldt voorkomen is beter dan genezen. Indien nodig wordt de CV-ketel opnieuw afgesteld.

Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

• Controle werking toestel.

• Controle/reiniging warmtewisselaar.

• Controle/reiniging ketel appendages.

• Controle/reiniging filters.

• Controle systeem druk.

• Controle toestel afstelling Co²/O² of branderdruk.

• Veiligheid toestel (toestel omgeving)

Een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of voor een onderhoud/storing contract kun u contact met ons opnemen, graag merk en type van verwarmings ketel vermelden (indien bekend).

Centrale verwarming
U bent op zoek naar een nieuwe installatie? J.P. Service Installatietechniek biedt u alle mogelijkheden. Vooraf dient grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, maar ook uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimte-temperatuur per vertrek en de gewenste hoeveelheid warm water.

Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Kiest u bijvoorbeeld voor standaard radiatoren, design of een combinatie van beide? J.P. Service Installatietechniek geeft u graag advies en maakt, geheel vrijblijvend, een offerte voor materiaal, installatiekosten en eventueel onderhoud in de toekomst.

Wij werken o.a. met onderstaande merken:

 

 

Over ons

J.P. Service Installatietechniek is opgericht in 2008 door Jan en Helga Pijpker.

Beiden hebben ze al ruim 25 jaar ervaring in de installatiebranche.

Service is het visitekaartje van ons bedrijf

Hometekst

Welkom op de website van J.P. Service Installatietechniek

J.P. Service Installatietechniek is een installatiebedrijf die voor u alle installatie werkzaamheden kan verzorgen voor zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand.

Wij streven voortdurend naar het leveren van kwaliteit en naar tevredenheid van onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal stellen.

Voor een vrijblijvende offerte, advies of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

J.P. Service Installatietechniek

Zandwijk 1

9354 VJ Zevenhuizen

Tel : 0594 - 632 312

Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.