Nieuws

 


 21-11-2014: Nieuwsbrief november: ATAG de beste cv-ketel! 

ATAG de beste cv-ketel
De beste cv-ketel verbetert zich opnieuw! Uit de Consumentenbondtest van november 2014 is de ATAG E325EC met een rapportcijfer van 8,1 als absolute winnaar uit de test gekomen. 
Uitblinker in hoog rendement en energiezuinigheid. Deze nieuwe testuitslag betekent dat ATAG met haar cv-ketels nu al zes jaar aan de absolute top staat. Een ongeëvenaarde prestatie! Klik hier voor meer informatie.


De beste keuze in CW4 én CW5!

Niet alleen de E325EC is uitstekend uit de test gekomen. Ook de ATAG A244EC, een CW4-ketel met dezelfde innovatieve technologieën als de E325EC, gooit al jarenlang hoge ogen. Dus ongeacht uw situatie en comfortbehoeften heeft ATAG de beste cv-ketel voor u.


Wilt u meer informatie weten over een ATAG cv-ketel of heeft u interesse in een 
ATAG cv-ketel neem dan gerust contact met ons op via email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of vul het contactformulier in op onze website: www.janpijpkerservice.nl

Uiteraard leveren wij ook cv-ketels van andere merken.


Profiteer nog van de tijdelijke BTW verlaging!
Kabinet en oppositie hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de lage btw tot en met juni 2015
.

6% BTW op arbeidsloon

Energiebesparing 

Dankzij deze maatregel kunnen nog meer woningbezitters hun wooncomfort verbeteren, bijvoorbeeld met een verbetering van de verwarmingsinstallatie. Een eerdere verlaging heeft bovendien aangetoond dat het lage btw-tarief veel consumenten over de streep trekt om energiebesparende maatregelen te nemen, zoals plaatsing van zonnepanelen. Of voor het isoleren van vloeren, muren en daken. Zo brengen consumenten hun energielasten omlaag en daalt de CO2-uitstoot. Daarmee sluit de maatregel prima aan bij het onlangs gesloten energieakkoord.

Het 6%-tarief geldt alleen voor het arbeidsloon, niet voor de meegeleverde materialen.


9-10-2014: Nieuwsbrief oktober: Het stookseizoen is weer begonnen!!!

CV Service nodig van JP Service

Het stookseizoen start in oktober.

Dan is het buiten weer zo koud dat ook de temperatuur in huis onbehaaglijk wordt.
Veel huishoudens zetten dan de CV-ketel aan.

Uw CV-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig, deze onderhoud verlengt de levensduur van de ketel en voorkomt dat eventuele mankementen worden opgespoord zodat u niet onverwacht in de kou komt te zitten. Onderhoud zorgt er voor dat uw CV-ketel goed werkt, dat storingen worden beperkt en dat de levensduur wordt verlengd.

Daarnaast is het ook belangrijk dat uw CV-ketel veilig is. Een CV-ketel verbrandt immers flinke hoeveelheden gas. Naast controle op een goede en veilige werking wordt uw CV-ketel tijdens het onderhoud ook optimaal afgesteld zodat deze zo zuinig mogelijk is. Regelmatig onderhoud kan een besparing van 5% op de energiekosten opleveren.


Wij controleren de werking van uw CV-ketel, voeren we onderhoud uit en geven we u zo nodig advies over de werking en levensduur van uw toestel.

Voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of het contactformulier invullen op onze website: www.janpijpkerservice.nl

Heeft u een storing dan kunt u ons bellen op telefoonnummer : 0594 - 632 312